Овен   Чакането може да вбеси всеки Овен. Затова представители на този

...
 
 
 
Овен
 
Чакането може да вбеси всеки Овен. Затова представители на този
Коментари Харесай

Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за сключване на брак според вашия зодиакален знак

 

 

 

Овен

 

Чакането може да вбеси всеки Овен. Затова представители на този знак постоянно бързат и се женят много рано, единствено няколко месеца след началото на връзката. Но звездите мощно предлагат на Овена да не бърза да се дами преди 28 -годишна възраст. И най-хубавото, което би трябвало да извършите първо, е да си отговорите на въпроса: бракът ще ми донесе ли дълготрайно и комфорт.

 

Телец

 

За разлика от импулсивния и деятелен Овен, Телецът наподобява по -стабилен и рационален. Представителите на този знак мощно имат вяра в любовта на живота и са подготвени да отпразнуват златната годишнина от сватбата със брачна половинка си. Най -добрата възраст за започване на сериозна връзка е не по -рано от 30.

 

Близнаци

 

Характерното за Близнаците е способността да обожават колегата си, само че те се обожават още повече. А партньорството с някой, който не дава отговор на всичките им прочувствени потребности, може да бъде злополучие и за двамата. Поради тази причина те нормално се женят няколко пъти. Най -добре е да се женят след 36 -годишна възраст, когато е взето решение да се води по -подреден метод на живот.

 

Рак

 

Раците идеализират самата концепция за брак, по тази причина мечтаят да се оженят допустимо най -скоро. Те зачитат обичайните фамилни полезности и стартират да водят самостоятелен живот много рано. Затова астролозите поучават Раците да се женят от 23 до 25 години.

 Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за подписване на брак съгласно вашия зодиакален знак

Лъв

 

Представителите на този знак бързо стартират да мислят за брак. Освен това Лъвовете може умерено да се нарекат един от най -надеждните съпрузи, които се стремят да живеят с един човек през целия си живот. От друга страна, намирането на сътрудник, който дава отговор на високите стандарти на Лъва, не е елементарно. Затова този знак се дами много късно – сред 39 до 41 години.

 

 

Дева

 

Девите са по -фокусирани върху кариерата си и оставят персоналния си живот на назад във времето. Това е изцяло обикновено за тях. Представители на този знак обаче срещат човек, с който построяват в млада възраст. Следователно бракът им значително зависи от това дали другата половинка е съгласна да изчака. Най-добрата възраст за брак за Дева е 21-24 или 27-29 години.

 

Везни

 

Родените под знака на Везни са подготвени да се оженят много рано, даже преди 20 -годишна възраст. Но заслужава ли си да се направи? По -добре да отделите време за проучване на личността на колегата си и да изчакате малко. Прибързано е, само че доста хора от този знак стават рано родители. Везните могат да изградят сполучлив и същински от втория или третия път.

 

Скорпион

 

Скорпионите са много прочувствени, по тази причина елементарно се женят, само че по -късно губят интерес към И това се трансформира в същински проблем, който пречи на представителите на тази зодия да изградят мощен и благополучен брак. Резултатът е няколко краткосрочни брака. Но в случай че погледнете тази линия от друга позиция, се оказва, че Скорпионът е кадърен да построява здрави взаимоотношения на всяка възраст.

 Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за подписване на брак съгласно вашия зодиакален знак

Стрелец

 

Един от най-свободолюбивите знаци на зодиака. Тези хора са склонни да отсрочват всички решения за неопределен срок. В резултат на това Стрелците нормално се женят късно, на 35 и повече години. На тази възраст те са подготвени да се съсредоточат напълно върху любовта. Но в случай че до тях има сътрудник, който споделя задачите им и обича да пътува доста, съюз може да бъде подписан по -рано.

 

Козирог

 

Козирозите нормално се женят на 25 и стават родители рано. И е вярно. И всичко това с помощта на способността елементарно да поемате отговорност и да планирате времето си. За Козирозите е значимо близките да се възхищават на фамилията си, а лоялността към околните им им оказва помощ да преодолеят всевъзможни спънки.

 

 

Водолей

 

Подобно на Стрелеца, Водолеят жадува за независимост. Те обичат да се усещат неповторими и истински, заради което нормално слагат себе си преди всичко. Ако Водолеят одобри брака, нормално това се случва едвам на 40-45 години.

 

Риби

 

Рибата има свръхестествен вътрешен свят. И макар че това е прелестна линия на тяхната персона, безконечното „ хвърчене в облаците “, фантазиите и фантазиите могат да усложнят живота им. Изглежда, че търсенето на сродна душа лишава доста време, само че на процедура представителите на този знак вършат избор в ранна възраст. Най -добре е Рибите да се оженят на 27 години.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР